Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Čestitka župana Međimurske županije Matije Posavca povodom Međunarodnog Dana žena

Datum objave: 8. ožujka 2015.

 
Povodom 8. ožujka, Međunarodnog Dana žena, župan Međimurske županije Matija Posavec uputio je prigodnu čestitku u kojoj stoji:

„Poštovane Međimurke, drage žene, majke, sestre…
Danas je dan kada vam možemo zahvaliti na svoj požrtvovnosti, ljubavi, trudu i potpori koje nam pružate svih 12 mjeseci, 365 dana u godini. Ovo je prilika da Vam čestitamo vaš dan, Dan žena i istaknemo koliko smo ponosni na sve vas koje Međimurje činite boljim mjestom za život.Često se u svom radu vodim izrekom koja kaže da se visina kulture jednog društva određuje upravo po odnosu prema ženi. Uvjeren sam kako je i u tom segmentu naša županija primjer ostatku Hrvatske, sa ženama koje su na ključnim i rukovodećim pozicijama u svim sferama djelovanja te podjednako zastupljenima na izbornim listama.
Itekako sam svjestan da je današnji svijet teško zamisliti bez postignuća kojeg su kreirale upravo žene i zato je ovaj dan samo jedna prilika da vam izrazimo poštovanje, zahvalnost i posebnu pažnju. Jer upravo to poštovanje, zahvalnost i pažnju zaslužujete i trebate dobivati svaki dan.
Zato svim ženama, a osobito sugrađankama Međimurske županije upućujem najiskrenije čestitke u ime svih mojih suradnika kao i u svoje osobno ime.
                                                                                                                                                                                 ŽUPAN
                                                                                                                                                              Matija Posavec, mag. ing.“
homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content