Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Javno predstavljanje PODUZETNIČKOG IMPULSA 2015. za Međimursku županiju

Datum objave: 25. veljače 2015.

Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA zajedno s Međimurskom županijom te Ministarstvom poduzetništva i obrta organizira javno predstavljanje PODUZETNIČKOG IMPULSA 2015. za Međimursku županiju.

Vrijeme održavanja:
petak, 6. ožujka 2015.
od 10:30 do 12:30 sati

Mjesto održavanja:
Zgrada Scheier, Matice hrvatske 1, Čakovec

 Poduzetnički impuls predstavit će voditeljica odjela za poduzetničku infrastrukturu u Ministarstvu poduzetništva i obrtaVlatka Mlakar, a prisutnima će se obratiti ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras i župan Međimurske županijeMatija Posavec.
Prvi ciklus javnih poziva za dodjelu bespovratnih sredstava iz Programa poticanja poduzetništva i obrtništva za 2015. godinu – Poduzetnički impuls (prihvaćen na sjednici Vlade 19. veljače 2015.), očekuje se do kraja ožujka. Poduzetnički impuls za ovu godinu ima tri osnovna programa. Prvi je program za mikro i malo poduzetništvo i obrt za koji je predviđeno gotovo 119 milijuna kuna. Drugo programsko područje temelji se na Operativnom programu konkurentnost i kohezija 2014.-2020. Riječ je o sredstvima iz fondova EU ukupne vrijednosti 3,89 milijardi kuna. Na kraju, kroz program "Lakši pristup financiranju" Ministarstvo poduzetništva i obrta planira uložiti gotovo 370 milijuna kuna.
Detaljnije informacije o Poduzetničkom impulsu 2015. možete pronaći ovdje.
Prijaviti se možete do utorka, 3. ožujka 2015. do 12 sati putem ove poveznice ili porukom na adresu elektroničke pošte redea@redea.hr.
 
NAPOMENA: Zbog ograničenog broja sudionika, iz svakog poduzeća može se prijaviti jedna osoba!

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content