Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Teme turizam i EU fondovi: Županijski čelnici na sastanku u Mađarskoj

Datum objave: 2. veljače 2015.

U mađarskom mjestu Serdahel održan je sastanak županijskog čelništva Međimurske županije (Matija Posavec, župan i Sandra Herman, zamjenica župana), predstavnika Općine Donji Vidovec (Josip Grivec, načelnik i potpredsjednik Skupštine Međimurske županije) i Stjepana Tišlera, predsjednika udruge općina Muramente i načelnika Serdahela vezano uz uspostavu i unaprjeđenje suradnje na svim područjima s naglaskom na promociji turizma i kandidiranju projekata prema EU.
Udruga Muramente i njezin predsjednik su vrlo aktivni i uspješni u privlačenju sredstava iz EU fondova, izvrsno surađuju s općinama u Međimurju, a naročito s općinama Donji Vidovec, Donja Dubrava i Goričan te su zajedno realizirali niz projekata, a najveći su vezani uz kanalizaciju, tj. sufinanciranje iz EU fondova izrade projektne dokumentacije za pročistač, glavne kanalizacijske vodove te projektnu dokumentaciju za mjesnu mrežu Donjeg Vidovca i Donje Dubrave.
izvor: emedjimurje.hr
 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content