Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Predstavljanje Zakona o udrugama 20.11.2014.

Datum objave: 13. studenoga 2014.

OBAVIJESTI 2011

U suradnji s Programom JAKO i Uredom državne uprave u Međimurskoj županiji pozivamo Vas na predstavljanje Zakona o udrugama koje će se održati 20. studenoga 2014. s početkom u 13 sati u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje (Čakovec, Bana Josipa Jelačića 22B, multimedijalna dvorana). Zakon će predstaviti Vesna Lendić Kasalo, zamjenica ravnatelja Ureda za udruge Vlade RH.

 

Novim Zakonom o udrugama koji je stupio na snagu 1. listopada 2014. godine jasnije se uređuje osnivanje, djelovanje, pravni položaj, imovina, odgovornost, financiranje, nadzor te prestanak djelovanja udruge sa svojstvom pravne osobe. Ovim predstavljanjem Zakona želi se svima zainteresiranima omogućiti razumijevanje svih novina koje novi Zakon donosi. Predstavljanje je predviđeno kao kraće predavanje nakon kojeg slijedi rasprava i postavljanje konkretnih pitanja.

 

Molimo da svoju prijavu za sudjelovanje pošaljete najkasnije do 18. 11. 2014. putem prijavnog obrasca koji se nalazi OVDJE.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content