Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Poslovni forum "Dunavske konferencije" za prehrambeni sektor

Datum objave: 13. listopada 2014.

Austrijska gospodarska komora i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i gospodarstva Republike Austrije organiziraju međunarodnu konferenciju DANUBE REGION BUSINESS FORUM 2014 za zemlje podunavske regije: Njemačku, Austriju, Slovačku, Mađarsku, Srbiju, Rumunjsku, Hrvatsku, Bugarsku, Moldaviju, Ukrajinu, češku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu. Ovogodišnja 4. Konferencija dunavskih zemalja u središte interesa postavlja temu izgradnje lanaca vrijednosti u prehrambenoj industriji.
Time je „Dunavska konferencija“ prvi poslovni forum koji se sveobuhvatno bavi sadašnjošću i budućnošću cjelokupnog prehrambenog sektora u podunavskom području. Drugo težište konferencije je tema dualnog obrazovanja naučnika za obrtnička zanimanja. Stručnjaci će pružiti uvid u inovativni sustav koji se ne samo dokazao kao izvrsno oruđe za suzbijanje nezaposlenosti mladih, već koji poduzetnicima iz Podunavlja donosi istinsku dobit. Kako doći do novca i poticaja Europske unije tema je trećeg bloka predavanja i stručnih radionica.
Sudjelovanjem na konferenciji zainteresirani će moći razmijeniti svoja iskustva i znanja putem radionica, okruglih stolova, seminara i predavanja s renomiranim stručnjacima i predavačima iz regije i svijeta.
Konferencija će se održati 6. - 7. studenog 2014. godine u Austrijskoj gospodarskoj komori u Beču.
Službeni jezik konferencije je engleski bez prijevoda. Troškove smještaja i dolaska na konferenciju snose sami sudionici.
Program konferencije možete naći ovdje
Sudjelovanje na konferenciji je besplatno uz prethodnu registraciju OVDJE
Više o tome na: www.advantageaustria.org/hr

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content