Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Humanitarna akcija "Radio gorice za Katružu"

Datum objave: 26. rujna 2014.

katruza LOGO

U subotu, 27. rujna 2014. godine s početkom u 8:30 sati , održat će se tradicionalna humanitarna akcija "Radio gorice za Katružu". Start vesele povorke je ispred Gradskih bazena „Marija Ružić“ Čakovec, odakle se kreće prema Stanetincu i dalje prema goricama Gornjeg Međimurja. 

 

Akciju tradicionalno organiziraju RADIO 1 i Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“. I ove godine u njoj će učestvovati prijatelji „Katruže“ ; Skandal bend, Noćna smjena, Đura z Međimurja i drugi. U akciju će se uključiti upravitelj Zaklede, župan Matija Posavec , zamjenik župana Zoranom Vidović, predsjednik Upravnog odbora Miroslavom Horvatom s članovima Zaklade. Svi građani se u akciju mogu uključiti donacijom u grožđu, moštu ili na neki drugi način, a cjelokupni prihod iskoristit će se za pomoć onima kojima je to najpotrebnije – bolesnima s područja Međimurske županije.

MEĐIMURSKA ZAKLADA SOLIDARNOSTI „ KATRUŽA “

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content