Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

190 djece uključeno u školu nogometa u Malom Mihaljevcu

Datum objave: 19. kolovoza 2014.

nogomet-mali-mihaljevec 5

Iz čak 29 mjesta iz cijelog Međimurja 190-oro najmlađih 5 dana će sudjelovati u Otvorenoj zabavnoj školi nogometa koja se održava na nogometnom igralištu NK Mali Mihaljevec. Tako u organizaciji Udruge mladih Mali Mihaljevec kao i Udruge žena Mali Mihaljevec te DVD-a Mali Mihaljevec i NK Mali Mihaljevec, licencirani treneri će polaznike u dobi od 6 do 12 godina uvježbavati osnovama nogometa uz razvoj prijateljstva, tolerancije, podučavanje nenasilju, uvažavanju različitosti, promoviranje volonterstva, te usvajanja navika važnih za normalan rast i razvoj djece.

 

“Nastojat će se kroz druženje, igru i zabavu potaknuti klince na bavljenje sportskim aktivnostima, da nauče i nešto novo, ali prvenstveno da se dobro zabave.“ – rekao je predsjednik Udruge mladih Mali Mihaljevec i licencirani trener Vedran Kovačić zahvaljujući se prvenstveno Međimurskoj županiji i županu Matiji Posavcu, kao i gradu Čakovcu te općinama Šenkovec i Sveti Juraj na Bregu što su prepoznali projekt te financirali njegovu organizaciju i održavanje.

 

“Izuzetno mi je drago da su mladi Malog Mihaljevca imali povjerenja upravo u Međimursku županiju pa su nam se još na proljeće obratili za pomoć, jednako kao što sam zadovoljan da su se u konačnici i grad Čakovec te općine Šenkovec i Sveti Juraj na Bregu priključile projektu. Tako se ovom suradnjom omogućilo da se ovaj iznimno kvalitetan projekt realizira, te da djeca imaju priliku učiti od licenciranih trenera i sklapati nova prijateljstva.“ – poručio je župan Međimurske županije Matija Posavec, koji zbog ranije preuzetih obveza nije mogao osobno prisustvovati otvaranju te ga je na otvaranju mijenjao pročelnik Upravnog odjela za poslove župana Alen Kajmović.

 

Samu školu svečano je otvorio načelnik općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović koji je istaknuo nadu da će ovaj projekt postati tradicija upravo u Mihaljevcu.

 

Otvorena zabavna škola nogometa održava do petka 22. kolovoza kada je u poslijepodnevnim satima planirana podjela priznanja te svečano zatvaranje.

{gallery}2014_galerije/Kolovoz_2014/mmihaljevec{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content