Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurka BS nastavlja pozitivnu gospodarsku klimu u Prelogu

Datum objave: 12. kolovoza 2014.

Medjimurka BS Prelog 4

U najsjevernijoj hrvatskoj županiji svi su gospodarski pokazatelji u porastu, a da je tome tako potvrđuje i trgovačka kuća Međimurka BS. S ciljem još kvalitetnije usluge svojim kupcima, otvorili su svoju četvrtu poslovnicu, u srcu donjeg Međimurja, u Prelogu. Centar alata koji se prostire na 750 kvadratnih metara te zapošljava 18 djelatnika, nalazi se u Industrijskoj zoni Istok koja već niz godina prati zahtjeve modernog tržišta.

Centar je svečano otvorio vlasnik i direktor Slaven Brzuhalski, naglasivši kako je ovo jedini centar ovakvog tipa u donjem Međimurju, te da njegova realizacija, kao ni nijedan drugi poslovni uspjeh ne bi bio moguć bez obiteljske podrške. Investiciju vrijednu nešto više od 6 milijuna kuna pozdravio je i zamjenik župana Međimurske županije Zoran Vidović.

„Bez obzira na situaciju u hrvatskom gospodarstvu, zahvaljujući ovakvim investicijama vidimo da je ono međimursko na dobrom putu. Svaki pozitivan pomak na tom polju stoga se mora nagraditi, jer donosi napredak, smanjenje nezaposlenosti i veće poslovne mogućnosti“, rekao je zamjenik župana te na veselje svih prisutnih među prvima krenuo u istraživanje ponude poslovnice koja nudi 15 tisuća artikala.
Uz prigodnu čestitku i pohvalu, vlasnicima i djelatnicima Međimurke BS svako dobro u poslovnom svijetu poželio je i gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek.

 

{gallery}2014_galerije/Kolovoz_2014/medjimurka-bs{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content