Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Poziv na sudjelovanje na kongresu “Nova vizija Europe!“ u Bonnu

Datum objave: 15. srpnja 2014.

Nova vizija za Europu

 

Regionalno Predstavništvo Europske komisije u Bonnu i Savezna agencija za građansko obrazovanje u Njemačkoj pozivaju šezdeset mladih (u dobi od 18 do 25 godina) iz svih država članica EU-a na konferenciju na kojoj će se razgovarati o razlozima za postojanje Europske unije u 21. stoljeću.

 

Cilj kongresa mladih jest stvaranje dokumenta o novoj viziji Europe koju bi izradilo i prihvatilo šezdeset mladih tijekom sastanka u Bonnu te koji bi se službeno predao predsjedniku Komisije. Predviđeno je i sudjelovanje predstavnika Komisije na visokoj razini kao i pomoć predsjednika Vlade Sjeverne Rajne-Vestfalije, gradonačelnika Bonna itd.

Kongres se održava u Bonnu, bivšem glavnom gradu Zapadne Njemačke, od 31. kolovoza do 3. rujna 2014. Službeni jezik kongresa bit će engleski. Putne troškove te smještaj i hranu osigurat će Predstavništvo i Savezna agencija.

 

Ako se želite prijaviti, ispunite ONLINE obrazac do 25. srpnja 2014.

 

Dodatne informacije o kongresu potražite na službenim stranicama.

 

 

Tekst: Predstavništvo Europske komisije u RH

Slika (screenshot): Europska komisija

 

 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content