Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

INOZEMNI DIPLOMATI U POSJETU MEĐIMURSKIM GOSPODARSTVENICIMA

Datum objave: 5. srpnja 2014.

inozemni-invest1

Da je Međimurje i dalje provjerena destinacija za poduzetnike i inozemna ulaganja potvrđuje i današnji posjet inozemnih diplomata, mahom gospodarskih atašea koji su se osobno došli uvjeriti u način poslovanja međimurskih poduzetnika kao i poduzetničku klimu koja je poznata i priznata u poslovnom svijetu.

 

Tako su, u organizaciji Ministarstva vanjskih i europskih poslova, predstavnici Belgije, Južne Koreje, Kanade, Indonezije, Japana, Izraela, Bosne i Hercegovine, Rusije i Srbije posjetili Međimursku županiju odnosno gradove Prelog i općinu Donji Kraljevec gdje su obišli pogone Šestan-Buscha kao i Tehnixa. Tamo su se uvjerili u kvalitetu njihovih proizvoda i pogona, ali i u profesionalnost i poduzetnički duh koji su postali segment po kojem je naš kraj postao poznat i prepoznat diljem Europe, ali i svijeta.

 

"Jedini u Hrvatskoj imamo postinvestment care kojim se i nakon provedbe same investicije i dalje brinemo za naše investitore te ostajemo uz njih u budućem poslovanju. Na taj način se kao business friendly regija dalje profiliramo u poduzetničkom svijetu što svakako pridonosi tome da i ubuduće možemo računati na daljnji porast izvoza i povećanje zaposlenosti. A da je tome tako potvrđuju i grad Prelog te općina Donji Kraljevec, kao i Šestan-Busch te Tehnix." - rekao je župan Matija Posavec u svom obraćanju ovoj uglednoj delegaciji.

 

Zadovoljstvo viđenim nisu krili niti gosti te su se zahvalili na gostoprimstvu. "Izuzetna organizacija i lijepo posložen sustav. Danas smo svakako vidjeli jednu novu Hrvatsku." - izjavio je Masashi Shigend, ekonomski atache iz Japana.

 

{gallery}2014_galerije/Srpanj_2014/investitori{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content