Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Objavljen Javni poziv za projekt „Kontrola plodnosti tla“

Datum objave: 20. lipnja 2014.

POZIVI 2011

Obavještavaju se obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja su upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, a imaju sjedište/prebivalište na području općina Belica i Donji Kraljevec, da je raspisani Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora male vrijednosti u poljoprivredi za provođenje Programa Kontrola plodnosti tla na području Međimurske županije.

Potpora male vrijednosti podrazumijeva sufinanciranje do 40% cijene jednog uzorka analize tla iz županijskog proračuna i 40% iz sredstava općinskog proračuna Belice i Donjeg Kraljevca.

Svrha Programa Kontrola plodnosti tla na poljoprivrednim gospodarstvima na području Međimurske županije je praćenje stanja poljoprivrednog zemljišta i utvrđivanje preporuka za gnojidbu s ciljem optimalizacije gnojidbe i postizanja visokih i stabilnih prinosa u granicama ekonomičnosti, uz istovremeno smanjenje ekološkog opterećenja.

Potpora će se odobravati za troškove uzimanja uzoraka na terenu, laboratorijsku analizu, interpretaciju rezultata i izdavanja preporuka za gnojidbu na području općina Belice i Donjeg Kraljevca.

Maksimalan broj usluga analize tla po jednom korisniku utvrditi će Općine na čijem području se krajnji korisnik usluge nalazi.
Javni poziv otvoren je do 30. lipnja 2014. godine.

Više na web stranicama www.donjikraljevec.hr i www.belica.hr.

 

Program „Kontrola plodnosti tla na području Međimurske županije“

 

 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content