Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Godišnja nagrada za najbolji OPG u Hrvatskoj "Zlata vrijedan"

Datum objave: 10. lipnja 2014.

zlata vrijedan

Ministarstvo poljoprivrede i Večernji list, uz podršku HRT-a, svih hrvatskih županija te Grada Zagreba, pokrenuli su Projekt „Zlata vrijedan“ – izbor najboljeg obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva za 2014. godinu. Cilj Projekta je istaknuti najbolje obiteljske proizvođače iz cijele Hrvatske, ispričati pozitivne priče o najuspješnijima, i pokazati koliko je poljoprivreda važna za Hrvatsku.

 

Svaka županija predložiti će pet najboljih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, između kojih će stručni žiri sastavljen od predstavnika Ministarstva poljoprivrede, predstavnika Večernjeg lista, novinara iz Zbora agrarnih novinara pri Hrvatskom novinarskom društvu, predstavnika Hrvatske poljoprivredne komore te Hrvatske udruge mladih poljoprivrednika kandidirati 21 u uži krug.

Izbor najboljeg OPG-a odvijat će se tijekom lipnja, srpnja i kolovoza, a između 21 nominiranog OPG-a (iz svake županije i Grada Zagreba po jedan), izabrat će se tri najbolja i jedan po izboru čitatelja Večernjeg lista.

Najbolji, koji će osvojiti 30, 20 te 10 tisuća kuna, koje će morati namjenski utrošiti, bit će poznati 12. rujna, kada će se održati proglašenje pobjednika i dodjela nagrada.

Ovim putem pozivamo sva obiteljska poljoprivredna gospodarstva s područja Međimurske županije koja su zainteresirana za uključenje u ovaj projekt da ispunjeni obrazac za prijavu (u prilogu) dostave, najkasnije, do 16. lipnja 2014. godine na adresu: Međimurska županija, Upravni odjel za gospodarske djelatnosti, Ruđera Boškovića 2, 40 000 Čakovec ili e-mail: elvira.herman@medjimurska-zupanija.hr


Za sve dodatne informacije molimo da se obratite pozivom na broj: 040/374-231, 040/374-002 ili na gore navedeni mail.

 

Obrazac na linku:
Zlata vrijedan

 

 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content