Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Predstavljen Politički vodič kroz Međimursku županiju

Datum objave: 5. lipnja 2014.

polvod nas

Točno godinu dana nakon lokalnih izbora, iz tiska je izašao novi Politički vodič kroz Međimursku županiju. U ovom 7. izdanju po redu nalaze se podaci o Međimurskoj županiji, dužnosnicima, županijskoj upravi, gradovima i općinama, javnim poduzećima, državnim uprava, institucijama, ali i statistički podaci, povijesni pregled, dobitnici županijskih priznanja i nagrada te još mnogo toga.

"Razlog što je Vodič tek sada tiskan, jer ponajprije u tome što su tek početkom ove godine popunjena ili formirana razna vijeća, ustrojene sve službe u Županiji, općinama i gradovima, te su završeni razni natječaji".- rekao je na konferenciji za novinare održanoj u četvrtak u prostorima Međimurske županije župan Međimurske županije Matija Posavec.

Novost u odnosu na prethodna izdanja je i u tome što se ono nalazi na Internetu, na županijskim stranicama Međimurske županije, te što je u elektronskom obliku dostupno svima. Internetsko izdanje je interaktivno, što znači da pritiskom na tipku miša otvaramo mail program ili internetsku stranicu. To omogućuje jednostavno kontaktiranje željenih osoba ili institucija, te je još jedan prilog povećanju dostupnosti javnih usluga, što nam je i cilj, završio je župan Posavec.
Tiskano je 500 primjeraka, a ukupna cijena je nešto manje od 15.000,00 kuna. Internetsko izdanje osvježavat će se svakih mjesec dana, tako da će podaci na njoj biti ažurni i u najvećoj mjeri točni. Po prvi put napravljena je i elektronička baza podataka, tako da se podaci mogu obrađivati te izdavati posebna izdanja, primjerice samo o političkim dužnosnicima, ustanovama u kulturu i slično.

 

I na kraju, treba napomenuti da je ovo izdanje u potpunosti rad zaposlenika Međimurske županije.

{gallery}2014_galerije/Lipanj_2014/Polvod{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content