Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

ŽUPAN POSAVEC PRIMIO KADETSKE PRVAKINJE HRVATSKE ŽRK ZRINSKI

Datum objave: 24. svibnja 2014.

r9

U svakom sportu bez obzira na izreku važno je sudjelovati važan je i rezultat. Jer bez kvalitetnog rezultata nema napretka, nema razvoja. A da je tome tako dokazuju nam upravo mlade rukometašice ŽRk Zrinski iz Čakovca koje su po treći put zaredom postale kadetske prvakinje Hrvatske te dokazale da im trenutno mako tko može konkurirati.

 

Upravo to je bio i razlog zbog čega je župan Međimurske županije Matija Posavec pozvao cjelokupnu ekipu u pratnji s trenerom Željko Golikom, kao i sportskom direktoricom kluba Ljubicom Vrbančić te predsjednikom Rajkom Šarićem.

ŽRK Zrinski od slijedeće godine u 1. ligi?

Šarić se na samome početku zahvalio na prijemu, kako je rekao, generacije koja je uspješna od samoga rođenja. One na svakoj utakmici predstavljaju županiju ali i sve ljudske resurse koje ova županija ima. – napomenuo je Šarić i najavio plan da rukometašice od slijedeće sezone krenu u igranje prve lige što do sada nisu imali priliku. A od županije ne tražimo direktna sredstva jer znamo da je teška financijska situacija već molimo pomoć prilikom okupljanja sponzora koji bi nosili klub u novim pobjedama. – zaključio je Šarić.

 

Župan Posavec je čestitao rukometašicama na odličnim rezultatima i naglasio da sa svakom utakmicom i novom pobjedom one promoviraju Međimurje diljem Hrvatske. Sport nije samo natjecanje, puno je toga što on donosi sa sobom, a promocija županije je svakao jedan dio toga. Izvrsni su rezultati iza vas i nadam se da ćete potvrditi naše nade da nas sve zajedno na sportskom planu još puno toga dobroga čeka. – zaključio je Posavec.

 

{gallery}2014_galerije/Svibanj_2014/rukometasice{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content