Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Potrebna roba za Slavoniju

Datum objave: 23. svibnja 2014.

humpomoc nas

Iz Gradskog društva Crvenog križa Čakovec poslali su obavijest da rabljene odjeće i obuće za odrasle ima dovoljno za sve stradale. Ono što nedostaje je donje rublje te odjeća i obuća za djecu. Također, mole građane da, ukoliko su u mogućnosti, doniraju dječju hranu, higijenske potrepštine, posteljinu, pokrivače, deke, ručnike, madrace, te sredstva za održavanje čistoće prostora.

Iz slavonskobrodskog Crvenog križa javili su da im nedostaje 400 madraca, 400 pokrivača, 400 kompleta posteljine, 400 jastuka, pribor za jelo, plastični tanjuri i plastične zdjelice. U Županji pak su hitno potrebni ručnici, šamponi, visoke gumene čizme te plinska kuhala. Ukoliko želite donirati nešto od navedene robe, obavijestite g. Marinka Metličića (098/386-560).

I na kraju, mole se svi da se unaprijed jave oko organizacije prijevoza za Zagreb, kako bi se mogao napraviti raspored, te organizirati prihvat i istovar robe na primjereni način. Kontaktirajte gđu. Ivanu Zadražil (099(273-1248).

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content