Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

MATIJA POSAVEC PRIMIO STUDENTE U POSJETI MEĐIMURSKOJ ŽUPANIJI

Datum objave: 19. svibnja 2014.

studenti-bih 3

Hvala vam što ste nas primili ovako u subotu ujutro, ali kada smo dogovorili posjet Međimurskoj županiji odmah smo odlučili da moramo posjetiti i najmlađeg župana u Hrvatskoj. – rekao je Deni Oreški u ime grupe studenata koje je u Maloj vijećnici Međimurske županije primio župan Matija Posavec. Sa šarolikom grupom studenata iz cijele Hrvatske, ali i susjedne Bosne i Hercegovine, župan je razgovarao o planovima boravka u Međimurju, ali i situaciji u kojoj se studenti danas nalaze.

 

Nekada je bilo lakše biti student, uvjeti su bili znatno drugačiji, ali je odlično da je i dalje ostao taj duh zajedništva i da ste uporni u tome da pored mnogih obveza nalazite vremena za opuštanje i putovanja. – napomenuo je Posavec te im zaželio ugodan boravak u Međimurju. Ali upamtite, tko jednom posjeti Međimurje, uvijek mu se vraća. Zato se radujem našem ponovnom susretu. – zaključio je Posavec.

 

{gallery}/2014_galerije/Svibanj_2014/studenti-bih{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content