Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Objavljen drugi natječaj iz Vinske omotnice: Promidžba na tržištima trećih zemalja u 2014. godini

Datum objave: 8. svibnja 2014.

 

OBAVIJESTI 2011

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Javni natječaj za podnošenje prijava za dodjelu sredstava iz Nacionalnog programa pomoći sektoru vina 2014. – 2018. za mjeru Promidžba na tržištima trećih zemalja u 2014. godini:http://narodne-novine.nn.hr/clanci/oglasi/2595395.html)

Korisnici ove mjere su proizvođači vina upisani u Vinogradarski registar, javna tijela utemeljena zakonom koja predstavljaju proizvođače vina (osim korisnika Državnog proračuna) te udruge proizvođača vina i zadružni savezi (čije su članice barem tri zadruge koje se bave proizvodnjom vina). Kriteriji koje moraju ispunjavati podnositelji prijave su:
• proizvođač vina, mora biti upisan u Vinogradarski registar i imati godišnju proizvodnju veću od 10.000 litara vina (prema izjavi o proizvodnji)
• udruge proizvođača vina i zadružni savezi čiji proizvođači (članovi) moraju imati ukupnu godišnju proizvodnju veću od 25.000 litara vina (prema izjavama o proizvodnji)

Minimalni iznos potpore po projektu je 3.000, a maksimalan 200.000 EUR ukupno prihvatljivih troškova po projektu. Razina potpore iznosi do 80% od ukupno prihvatljivih troškova, a isti korisnik može podnijeti najviše pet prijava godišnje za različite projekte, odnosno za različita tržišta trećih zemalja.
Dozvoljena ulaganja su: objavljivanje reklama u medijima trećih zemalja (tisak, televizija, radio, internet), ulaganja u odnose s javnošću, promidžbu i marketing, uključujući organizaciju informativnih putovanja u Hrvatsku, promociju imidža Hrvatske, promotivne prodaje, ulaganja u izradu i distribuciju promotivnih materijala za tržišta trećih zemalja te ulaganja u sudjelovanje na sajmovima i drugim događanjima na tržištima trećih zemalja.

Prijava se dostavlja na adresu - Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, s naznakom "Natječaj za Nacionalni program pomoći sektoru vina – mjera Promidžba“.
Rok za podnošenje prijava je 31. 05. 2014.

Obrasce za podnošenje prijava možete pronaći na stranicama Agencije
(http://www.apprrr.hr/Download.ashx?FileID=3060caa9-63a9-4323-8c04-e3d1dcdb73e3)

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content