Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Lijepo vrijeme mnoge Međimurce izmamilo na bicikliranje

Datum objave: 28. travnja 2014.

bimep nas

Toplo i sunčano nedjeljno jutro, mnoge naše sugrađane izmamilo je na otvoreno odnosno na tradicionalni BIMEP. Organizator Međimurski savez sportske rekreacije "Sport za sve" utrko međimurskim putevima organizirao je povodom Dana Međimurske županije te Međunarodnog dana zdravlja i Dana planeta Zemlje.

Utrkaje trajala od 9 do 18 sati, startalo se s nekoliko lokacija, a svaki sudionik birao rutu koji će proći. Bicikliste je na startu u Čakovcu posjetio i zamjenik župana Međimurske županije Zoran Vidović, koji je naglasio važnost kretanja u očuvanju zdravlja. Svim biciklistima zaželio je lijepo vrijeme i odličan rezultat.

Prema podacima organizatora ove je godine biciklirao preko 2 tisuće ljudi, koji su se mogli uključiti na jednom od šesnaest punktova, te prema svojim željama i mogućnostima odvoziti rutu koje žele. Vozači koji su obišli sve punktove, na biciklima su prošli oko 150 kilometara, a takvih, kako saznajemo nije bilo malo.

Nije bilo nikakvih većih problema,a zabilježene su tek dvije manje intervencije.

{gallery}2014_galerije/Travanj_2014/BIMEP{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content