Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Povodom Uskrsa župan primio predstavnike udruga osoba s invaliditetom

Datum objave: 17. travnja 2014.

invalidi nas

Uskrs je vrijeme nade, buđenja i novog početka, ali i zahvaljivanja za sve ono dobro što je učinjeno u prošlosti ili se planira u budućnosti. Upravo je to bio razlog posjete predstavnika udruga osoba s invaliditetom županu Međimurske županije Matiji Posavcu, koji se održao u četvrtak.

Kako su tom prigodom istaknuli, u posljednje vrijeme odnos Županije prema njihovim udrugama mijenja se u pozitivnom smislu. Osim više novca koje dobivaju za projekte, kako su rekli, mnogo im znači i verbalna podrška koju im iskazuje župan i njegovi zamjenici. Upravo zato, odlučili su povodom Uskrsa županu predati simbolične darove nastale na nekoj od njihovih radionica.

Župan Posavec, zahvaljujući se na darovima i čestitajući Uskrs nazočnima, istaknuo je da su za sve udruge koje svojim projektima direktno podižu kvalitetu života građana, rješavaju probleme koje pojedine grupe imaju u svakodnevnom životu ili pak njeguju tradiciju u Županiji uvijek vrata otvorena. Doduše, naš posao nije da osmišljavamo aktivnosti, rekao je Posavec, već da podupiremo konkretne aktivnosti te koordiniramo rad svih. Stoga, svi projekti za koje stručne službe procijene da pomažu ili poboljšavaju život u zajednici, od nas će dobiti moralnu ali i financijsku podršku.

Nakon darivanja, župan se sa predstavnicima Udruga zadržao u kraćem razgovoru.

 

{gallery}2014_galerije/Travanj_2014/Invalidi{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content