Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Otvoren IPARD natječaj za mjeru 101

Datum objave: 4. travnja 2014.

appr logo

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisala je IPARD natječaj za mjeru 101 „Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu rekonstruiranja i dostizanja standarda zajednice“ koji je otvoren od 4. travnja do 18. travnja 2014. godine.

Svi projekti koji se ugovore po ovom natječaju, financirat će se iz sredstava Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EAFRD).

Prihvatljivi podnositelji prijava za dodjelu sredstava IPARD programa u Mjeri 101 su poljoprivredna gospodarstva, upisana u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava i obveznici PDV-a, 100% u privatnom ili do 25% u državnom vlasništvu, odnosno u vlasništvu jedinica lokalne i/ili regionalne (područne) samouprave ili Grada Zagreba.

Prihvatljivi sektori za ulaganja unutar Mjere 101 su: mljekarstvo, govedarstvo, svinjogojstvo, peradarstvo, sektor jaja, sektor voća i povrća te sektor žitarica i uljarica.

Sve važne informacije o natječaju za ovu mjeru možete pročitati u Vodiču za korisnike mjere 101, odnosno u Pravilniku o provedbi mjere 101 (NN 36 /14).

Izvor: APPRRR

 

 

 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content