Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Gospodarski susret u Čakovcu na temu „Male hidroelektrane, bioplin i biomasa u Hrvatskoj“ 9. travnja 2014.

Datum objave: 1. travnja 2014.

Menea slika

Međimurska energetska agencija - MENEA d.o.o. u suradnji s Međimurskom županijom, Regionalnom energetskom agencijom Sjeverozapadne Hrvatske i Austrijskim uredom za vanjsku trgovinu poziva Vas na gospodarski susret „Male hidroelektrane, bioplin i biomasa u Hrvatskoj“ koji će se održati u srijedu, 9. travnja 2014. godine u multimedijalnoj dvorani Tehnološko - inovacijskog centra Međimurje, Bana Josipa Jelačića 22b, 40000 Čakovec.

 

 

Gospodarski susret prilika je za upoznavanje s načinom rada austrijskih tvrtki na području malih hidroelektrana, bioplina i biomase, za stjecanje korisnih i kvalitetnih inozemnih kontakata, a postoji i mogućnost dogovaranja buduće međusobne suradnje.

 

Također, uz vrlo stručne predavače, moći će se doznati više o spomenutim temama, vidjeti primjeri dobre prakse te doznati više o iskustvima realizacije i provođenja poslovnih projekata vezanih uz navedene obnovljive izvore energije.

 

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje ljubazno Vas molimo da svoj dolazak najavite na e-mail adresu info@menea.hr ili putem telefona na broj 00385 40 395 559 najkasnije do petka 4. travnja 2014. godine.

 

Radujemo se Vašem dolasku!

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content