Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Natječaji za energetsku učinkovitost u višestambenim zgradama

Datum objave: 26. ožujka 2014.

FZOEU

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (FZOEU) objavio je dva nova javna poziva kojima sufinancira energetsku učinkovitost u višestambenim zgradama.

 

Prvi javni poziv odnosi se na neposredno financiranje izrade projektne dokumentacije za projekte povećanja energetske učinkovitosti u višestambenim zgradama, dok se drugi odnosi na neposredno sufinanciranje energetskih pregleda i energetskog certificiranja postojećih višestambenih zgrada.

Pravo na sredstva FZOEU sukladno ovim javnim natječajima imaju upravitelji zgrada kao korisnici sredstava u ime i za račun suvlasnika višestambene zgrade. Fond će dodjeljivati sredstva donacija u iznosu do 40% opravdanih troškova ukupne vrijednosti ulaganja za izradu energetskih pregleda i certifikata te 100% opravdanih troškova za izradu projektne dokumentacije.

Rok za dostavu ponuda na javni poziv završava istekom kalendarske godine 31. prosinca 2014. godine, odnosno objavom o iskorištenosti predviđenih sredstava namijenjenih predmetu javnog poziva.

Svu natječajnu dokumentaciju kao i same javne pozive možete naći na internet stranicama Fonda.

 

Tekst: MENEA

 

 

 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content