Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Erasmus za mlade poduzetnike

Datum objave: 26. ožujka 2014.

erasmus za poduzetnike

Erasmus za mlade poduzetnike pogranični je program razmjene koji pruža priliku mladim i obećavajućim poduzetnicima da uče od iskusnih poduzetnika koji upravljaju manjim tvrtkama u drugim zemljama sudionicama.

 

Iskustva se razmjenjuju tijekom boravka kod iskusnog poduzetnika koji novom poduzetniku pomaže steći potrebne vještine za vođenje manje tvrtke. Domaćinu se pružaju novi pogledi na njegovu/njezinu tvrtku, kao i prilika da surađuje s inozemnim partnerima i uči o novim tržištima.

Boravak jednim dijelom financira Europska unija.

Bez obzira na to da li ste novi ili iskusni poduzetnik, program može izrazito doprinijeti Vašem poslovanju; moguća korist od programa uključuje razmjenu znanja i iskustva, priliku za razvijanje kontakata i novih poslovnih odnosa širom Europe, te otvaranje inozemnih tržišta.

Tko se može uključiti u program?
Novi poduzetnici (NE)– Poduzetnici u ranoj fazi poslovanja. Pod tim se podrazumijevaju poduzeća koja tek planiraju nastati ili već nastala poduzeća, ali koja su stara do 3 godine.
Iskusni poduzetnici (HE) – Iskusni i uspješni poduzetnici. Pod tim se podrazumijevaju fizičke osobe koje su vlasnici poduzeća starijeg od 3 godine ili poduzetnici koji su direktno uključeni u uprave malih i srednjih poduzeća.
Posredničke organizacije (Intermediary Organisations) – organizacije nadležne za potporu i provođenje programa, a to mogu biti: Gospodarske komore, razvojne agencije, poslovni inkubatori i dr.

Kako se prijaviti?
Prijavljuje se online putem formulara na službenoj web stranici projekta: http://www.erasmus-entrepreneurs.eu/

 

Izvor: Erasmus za poduzetnike početnike

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content