Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Otvoren IPARD natječaj za mjeru 103

Datum objave: 25. ožujka 2014.

appr logo

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisala je IPARD natječaj za mjeru 103 „Ulaganja u preradu i trženje poljoprivrednih i ribarskih proizvoda“, koji je otvoren od 24. ožujka do 7. travnja 2014. godine.


Svi projekti koji se ugovore po ovom natječaju, financirat će se iz sredstava Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EAFRD).

Dozvoljena ulaganja u okviru ove mjere su u sektore mlijeka i mljekarstva, prerade mesa, ribarstva, prerade voća i povrća, sektor vinarstva i maslinovog ulja. Potencijalni korisnici su obrti, trgovačka društva i zadruge, registrirani za obavljanje predmetne djelatnosti i obveznici PDV-a u rangu mikro, malih ili srednjih poduzeća, kao i oni u rangu poduzeća s manje od 750 zaposlenih (obveznici IPPC Direktive) ili godišnjim prometom koji ne prelazi 200 milijuna EUR – a, s manje od 25% državnog vlasništva, odnosno vlasništva jedinica lokalne i/ili regionalne (područne) samouprave ili Grada Zagreba.

Sve važne informacije o natječaju za ovu mjeru možete pročitati u Vodiču za korisnike mjere 103, odnosno u Pravilniku o provedbi mjere 103 (NN 36 /14). Kriteriji provedbe, korisnici, prihvatljiva ulaganja ostaju isti kao i do sada, a izmjene koje su napravljene bile su u cilju ubrzanja obrade prijava.

 

Više informacija na info@apprrr.hr i eafrd@mps.hr

 

 

Tekst: Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content