Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa

Datum objave: 19. ožujka 2014.

ERDF

 

Ministarstvo poduzetništva i obrta objavilo je natječaj „Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa“ kojem je cilj povećanje gospodarske aktivnosti i konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva te unapređenje poslovnog okruženja koji će se postići primjenom sveobuhvatnog pristupa glavnim strateškim potrebama malog i srednjeg poduzetništva, kroz radnje koje imaju za cilj poboljšanje njihove tehnološke strukture, olakšavanje proizvodnih investicija i jačanje njihove održivosti i konkurentnosti.

 

Dodjelom potpora male vrijednosti nastoji se pomoći pri rješavanju identificiranih slabosti vezanih uz nedostatnu primjenu rješenja informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa u mikro, malim i srednjim poduzećima. Poziv je usmjeren ka podupiranju razvoja inovativnih i naprednih e-poslovnih rješenja kako bi se poduzetnicima putem korištenja informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) omogućilo rješavanje specifičnih poslovnih problema, a s ciljem jačanja njihove tržišne pozicije i povećanja konkurentnosti.

 

Pozivom će se sufinancirati analiza postojećih poslovnih procesa, kao i njihova modernizacija, inovacija i digitalizacija, uključujući i izdatke za informatičku opremu i softver, što će poticati uvođenja naprednih e-poslovnih modela u mikro, mala i srednja poduzeća te poticati konkurentnost istih putem informatizacije poslovnih procesa.

 

Ukupan iznos sredstava za financiranje je 24.061.600,00 kn pri čemu je najmanji iznos potpore 150.000,00 kn, a najveći iznos 750.000 kn sufinanciranja bespovratnih sredstava prema prihvatljivim troškovima. Prijave će se zaprimati od 22. travnja 2014 kod nadležnog tijela - Ministarstvo poduzetništva i obrta.

 

Poziv je otvoren do iskorištenja sredstava s krajnjim rokom dostave projektnih prijava do 30. lipnja 2015. godine.

 

Više informacija i dokumentaciju možete pronaći na portalu strukturnifondovi.hr.

 

Izvor: portal strukturnifondovi.hr

 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content