Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Najbolje politike i prakse u natječaju za Europsko priznanje za promicanje poduzetništva

Datum objave: 19. ožujka 2014.

Minpo1

EEPA - European Enterprise Promotion Awards odnosno Najbolje politike i prakse u natječaju za Europsko priznanje za promicanje poduzetništva jest priznanje koje Europska Komisija dodjeljuje institucijama koje posebnim mjerama potiču razvoj poduzetništva.

 

Natjecanje je namijenjeno svim tijelima javne vlasti zaduženima za kreiranje politika, s posebnim naglaskom na tijela na lokalnoj/regionalnoj razini. Prihvatljivi potencijalni predlagatelji projekata su nacionalne organizacije, općine, gradovi, regije i županije, javno-privatna partnerstva između tijela državne uprave i poduzetnika, obrazovni programi i poslovne organizacije. Hrvatska će nominirati dva najbolja projekta na nacionalnoj razini i kandidirati ih za dodjelu nagrada na europskoj razini.

 

Natječaj je na nacionalnoj razini otvoren do 12. travnja 2014.

 

Dodjela priznanja EEPA za 2014. godinu održat će se u listopadu 2014. godine u Italiji u 6 različitih kategorija koje uspješno prepoznaju poduzetničke inicijative: Poticanje poduzetničkog duha; Ulaganje u poduzetničke vještine; Poboljšanje poslovnog okruženja; Poticanje internacionalizacije poslovanja; Potpora razvoju „zelenog“ tržišta i učinkovito korištenje resursa; Odgovorno i „uključujuće“ poduzetništvo.

 

Više informacija možete pronaći na stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta.

 

Tekst i foto: MINPO

 

 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content