Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

12. ožujka održan tradicionalni godišnji humanitarni koncert Katruže (galerija fotografija)

Datum objave: 19. ožujka 2014.

katruza LOGO

Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ u srijedu 12. ožujka 2014. u 19,00 sati u tradicionalno ispunjenom Centru za kulturu održala je godišnji humanitarni koncert. Međimurci su i ovaj put pokazali svoju humanost i kupnjom ulaznica pomogli našim sugrađanima u njihovom liječenju. Na pozornici Centra za kulturu nastupali su brojni domaći izvođači. Kao i uvijek tu su bili Đuka Čaić, Marija Jambrošić, Meri Šeparović, Josip Sanjković Mitrica, Ivan Mezga, KUD Mačkovec, Limena glazba Belica pod vodstvom Danijela Požgaja, Đura z Međimurja, ali i neki novi: Karolina Matjašec u pratnji Mladena Magdalenića, Željko Grahovec i Gordana Lach, Ksenija Kramar i tamburaši iz KUD-a Belica, Chorus blas Ivanovec, Ženska vokalna gruba KUU Veseli Međimurci. U goste su ovaj put došli Baruni i Krunoslav Kićo Slabinac. Na početku koncerta prisjetili smo se velikog prijatelja „Katruže“ Vinka Coce. Koncert je vodio još jedan veliki prijatelj "Katruže", Miljenko Ovčar.

Upravitelj Zaklade Matija Posavec zahvalio je svim izvođačima, sponzorima i građanima koji su se i ovaj put okupili oko iste ideje, prikupljanja i pružanja pomoći onima kojima je to najpotrebnije, bolesnima s područja Međimurske županije. Predsjednik Upravnog odbora Zaklade Miroslav Horvat istaknuo je da je Zaklada u svojih četrnaest godina djelovanje pomogla mnogim našim sugrađanima u trenucima kada su se borili za svoje zdravlje. Zahvalio je svima koji Zakladi pružaju moralnu i materijalnu podršku u radu te ih pozvao da i dalje pomažu.

Zahvaljujemo našim sponzorima bez kojih ovaj koncert ne bi mogli održati , a to su: Međimurska županija, Međimurske vode d.o.o., Radio 1, TIPO marketing Čakovec, Čakovečki mlinovi d.d., Poljoprivredna zadruga Čakovec, vinari Dvanajšćak – Kozol iz Dragoslavca i Tomšić iz Železne Gore, Centar za kulturu Čakovec, Catering Benjamin Ivanovec, BRID Čakovec, Čakom d.o.o. Čakovec, Grad Čakovec.

Prodajom ulaznica prikupljeno je 18.040,00 kuna- prodana je 451 ulaznica po cijeni od 40,00 kuna i cjelokupni iznos iskoristiti će se za pomoć bolesnim osobama s područja naše Županije.

 

 

{gallery}2014_galerije/Ozujak_2014/katruza-koncert1{/gallery}
{gallery}2014_galerije/Ozujak_2014/katruza-koncert2{/gallery}
{gallery}2014_galerije/Ozujak_2014/katruza-koncert3{/gallery}

 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content