Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Župan Posavec primio članice Udruge sportske rekreacije "Sport za sve" iz Mačkovca

Datum objave: 11. ožujka 2014.

usr nas

Župan Međimurske županije Matija Posavec u utorak je u svom Uredu primio predstavnike Udruge sportske rekreacije "Sport za sve" Mačkovec. Povod je bila uspješno provedena akcija obilježavanja Svjetskog dana pješačenja 2013, ali i odličnih rezultata koje su članovi udruge postigli u prethodnom razdoblju.

 

Ova udruga okuplja 25 članica u dobi od 30 do 70 godina, koje se kroz druženje te svakodnevno kretanje međusobno upoznavaju, ali i rekreiraju te brinu za vlastito zdravlje. O njihovoj predanosti ciljevima svjedoči i posebno priznanje, koju je odlukom Upravnog odbora Međimurskog saveza sportske rekreacije "Sport za sve" dobila Vera Sršan. Riječ je o Medalji za razvoj i unapređenje sportske rekreacije za 2013. godinu.

Članovi udruge iz Mačkovca najavili su i aktivnosti za ovu godinu kojih zaista ima mnogo, od pješačenja, preko biciklijade, pa sve do društveno odgovornog rada odnosno uređivanja i čišćenja središnjeg mačkovečkog trga.

Župan Posavec je, čestitajući članicama na uspjesima, kazao da je Međimurska županija i po pogledu uključenosti građana u razne sportske i rekreacijske udruge među vodećima u Hrvatskoj, što svjedoči o visokoj razini svijesti o potrebi kretanja i zdravog načina života. Aktivnosti brojnih udruga s ovog područja, Županija je uvijek podupirala, naravno u okviru svojim mogućnosti, a tako će biti i ubuduće, rekao je Matija Posavec.

 

{gallery}2014_galerije/Ozujak_2014/usr{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content