Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Poziv na javno predstavljanje Strategije razvoja socijalnog/društvenog poduzetništva

Datum objave: 10. ožujka 2014.

 

Ministarstvo rada

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, u suradnji s British Councilom, CEDRA-om Hrvatska, Ekonomskim fakultetom u Splitu i udrugom Slap, organizira regionalno javno predstavljanje i konzultacije o Strategiji razvoja socijalnog/društvenog poduzetništva u RH za razdoblje 2014.-2020. koje će se u Čakovcu održati 13. ožujka u Tehnološko-inovacijskom centru u 10:00 sati.

Na predstavljanju će uz domaće sudjelovati i britanski stručnjaci u području socijalnog/društvenog poduzetništva Richard Catherall i Mark Richardson koji će predstaviti britanske primjere dobre prakse te dokument British Councila Vision 2020: „What will Social Enterprise look like in Europe by 2020?“.

Kroz raspravu se očekuje aktivna razmjena informacija što će se kvalitetno odraziti i na konačnu verziju Strategije, a nacrt same Strategije će biti dostupan na internet stranicama Ministarstva rada i mirovinskoga sustava.

Zainteresirani mogu poslati svoju prijavu za sudjelovanjem na predstavljanjima na adresu e-pošte ivana.sesar@mrms.hr do 11. ožujka 2014. za grad Čakovec.

 

Izvor: Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava

Slika: Photoscreen Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content