Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Održana konferencija za novinare "Katruže" - tradicionalni humanitarni koncert se ove godine održava 12. ožujka 2014. u Centru za kulturu

Datum objave: 5. ožujka 2014.

katruza-koncert1

U Maloj vijećnici Međimurske županije je održana konferencija za novinare Međimurske zaklade solidarnosti „ Katruža“ na kojoj su upravitelj Zaklade Matija Posavec te predsjednik Upravnog odbora Miroslav Horvat upoznali javnost o detaljima tradicionalnog humanitarnog koncerta kao i sve napravljenom u 2013. godini kao i planovima u daljnjem radu.

 

Prije nekoliko godina smo krenuli s humanitarnim, godišnjim koncertima koji su danas već postali tradicija u Međimurju. Ove godine će se koncert održati u srijedu 12. ožujka 2014. godine u Centru za kulturu U 19,00 sati uz brojne domaće izvođače ali i goste koji se svake godine priključuju našim aktivnostima – napomenuo je Posavec te se zahvalio svima koji pomažu rad Zaklade, a time i onima kojima je pomoć zaista potrebna. U 14 godina rada se pomoglo brojnim ljudima ali je potreba sve više iz godine u godinu. Ovim putem se zahvaljujem svima koji su uključeni u aktivnosti rada“ Katruže“ na velikom trudu i doprinosu jer bez svih tih ljudi ništa od ovoga ne bi bilo moguće. – zaključio je Posavec i pozvao pripadnike muške populacije da u subotu na Dan žena na štandu na Trgu Republike u Čakovcu od 9,00 – 12,00 sati kao poklon svojim ženama, djevojkama, mamama kupe ulaznicu za Katružin koncert.

 

Na ovogodišnjem koncertu će nastupati i poznata estradna imena Hrvatske poput Krunoslava Kiće Slabinca i Baruna, Đuke Čaića, te mnogih drugih što je garancija ugodne večeri.

 

3,5 milijuna kuna je donirano do sada temeljem rada Katruže, dok je u 2013. godini podijeljeno 56 pomoći u vrijednosti od 164.000,00 kuna. Održane su brojne uspješne akcije tijekom godine zahvaljujući i vrijednom radu naših volontera i podupiratelja Zaklade – zaključio je Horvat te još jednaput pozvao sve na koncert.

 

{gallery}2014_galerije/Ozujak_2014/katruza-koncert{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content