Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Prijavite svoja ulja za 4. izložbu bučinih ulja SZ Hrvatske

Datum objave: 17. veljače 2014.

bucino nas

I ove će se godine održati izložba ponajboljih bučinih ulja sa područja Međimurske, Krapinsko-zagorske, Varaždinske i Zagrebačke županije. Četvrtu godinu za redom posjetitelji će se moću uvjeriti u poboljšanje kvalitete te novostima u proizvodnji ove izuzetno zdrave prehrambene namirnice.

Ove godine domaćin je Varaždinska županija, koja će 28. ožujka u Varaždinu okupiti renomirane proizvođače bučinog ulja iz ovog dijela Hrvatske. Svojim kontinuiranim održavanjem postala je regionalno prepoznatljiva te doprinosi kako poboljšanju kvalitete tako i promociji bučinog ulja i tradicije njegove proizvodnje. Osim izložbenog, izložba ima i natjecateljski karakter, jer će prijavljena ulja ocjenjivati stručna komisija.

Svi zainteresirani proizvođači s područja navedenih četiriju županija mogu se prijaviti putem ispunjenih obrazaca, koje moraju najkasnije do kraja ovog mjeseca dostaviti u Upravni odjel za poljoprivredu i zaštitu okoliša, Franjevački Trg 7, 42000 Varaždin ili na e-mail: jasna.vresk@vzz.hr ili na broj faksa: 042/390-553.

Prikupljanje uzoraka za ocjenjivanje provoditi će se 4. ožujka 2014. godine od 8-12 sati u prostorijama Upravnog odjela za poljoprivredu i zaštitu okoliša, Franjevački Trg 7, 42000 Varaždin. Dostavlja se 2 x 250 ml ulja u tamnim, staklenim i neobilježenim bocama za ocjenjivanje bučinog ulja, te 1 x 250 ml ulja u boci s etiketom proizvođača ulja u svrhu izlaganja i degustacije na navedenoj Izložbi. Za sva dodatna pitanja možete se obratiti u Upravni odjel za poljoprivredu i zaštitu okoliša, Varaždinske županije na broj telefona: 042/390-580.

 

 

Prilog:

 

Prijavni obrazac (DOC)

 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content