Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Prva prezentacija eDozvola se provodi u Međimurju s razlogom

Datum objave: 12. veljače 2014.

e dozvole1

Danas je u prostorijama Velike vijećnice Međimurske županije u organizaciji Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja održana prezentacija kao i obučavanje zaposlenika Upravnih odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša nekoliko županija, a po pitanju izdavanja e-dozvola.

Međimurje nije izabrano slučajno kao prva županija u kojoj se prezentira e-dozvola. To je pohvala radu, aktivnostima i sređenosti sustava u okviru županijskih službi. – naglasio je pomoćnik ministrice Danijel Meštrić još jedanput pohvalivši rad županijskih službi.
Tom je prilikom istaknuto da se ovim sustavom e-dozvola maksimalno skraćuje vrijeme izdavanja dozvola, te se postavlja maksimalni vremenski horizont od 30 dana. Ukoliko predate svu traženu dokumentaciju i ukoliko je ona pravovaljana dozvolu možete dobiti i za samo jedan dan. – zaključio je Meštrić te nadodao da nakon izdavanja dozvole i dalje ostaje obveza i dobivanja uporabne dozvole.

Pročelnik Upravnog odjela za graditeljstvo i zaštitu okoliša Stjepan Baranašić je pozdravio odabir Međimurja kao početne točke u prezentaciji e-dozvola.

U krajnjem slučaju moram napomenuti da smo mi gospodarstvenicima na području Međimurja izdavali dozvole i to u roku od 16 dana. Zadovoljan sam što je to prepoznato i u resornom Ministarstvu. – naglasio je pročelnik Baranašić najavivši još bolji i ubrzaniji rad i rješavanje predmeta.

 

Ovo je sustav koji nam garantira jednoobraznost, bez razlika od upravnog odjela do odjela i mišljenja sam da će to uvelike olakšati poziciju kako zaposlenicima tako i ljudima koji čekaju rješavanje svojih predmeta. – zaključio je Baranašić.

{gallery}2014_galerije/Veljaca_2014/edozvola{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content