Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Natjecanje mladih inovatora Youth Citizen Entrepreneurship Competition

Datum objave: 11. veljače 2014.

Youth nagrada

Natjecanje mladih Youth Citizen Entrepreneurship Competition je globalna inicijativa namijenjena osnaživanju mladih poduzetnika i inovatora za pozitivne promjene, u organizaciji GOI Zaklade za mir, Stiftung poduzetništva i UNESCO-a. Ona pruža globalne platforme mladim poduzetnicima i inovatorima koji žele stvoriti pozitivne promjene u svojim zajednicama i u svijetu.

 

Na natjecanju mogu sudjelovati mladi ljudi iz svih krajeva svijeta u dobi od 15 do 30 godina, a svoje ideje i projekte mogu prijaviti na stranici http://www.youth-competition.org.


Rok za prijave je 30. lipnja 2014. godine.

Pobjednici će biti pozvani na svečanu dodjelu nagrada koja će se održati u Berlinu, u listopadu 2014. godine, gdje će svoje ideje i projekte predstaviti međunarodnoj publici.

Prijavljeni natjecatelji dobit će besplatni online trening na Entrepreneurship Campusu i priliku da svoje izume usavrše u suradnji s ostalim sudionicima i stručnjacima.

Prijave su podložne javnom glasovanju i razmatranju.

Sudjelovati u natjecanju možete na stranici: http://www.youth-competition.org!


Prijaviti se možete online, iskoristiti online slobodni trening na Entrepreneurship Campusu, poslati svoje najbolje ideje i projekte, uključiti se u glasovanje i komentiranje prijatelja i kolega i postati dio globalne zajednice kreativnih mladih poduzetnika koji zajedno grade skladno i održivo društvo.

 

 

Izvor: Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta

Slika: Youth Citizen Entrepreneurship Competition (Facebook)

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content