Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Obavijest studentima o subvencioniranom prijevozu

Datum objave: 10. veljače 2014.

OBAVIJESTI 2011

Upravni odjel za društvene djelatnosti Međimurske županije obavještava sve redovne studente koji su se javili na javni poziv za subvencioniranje studentskog prijevoza da su isti i ostvarili.

 

Izvanredni studenti nisu ostvarili pravo na prijevoz i o tome će biti obaviješteni pisanim putem.

 

Studenti koji studiraju izvan Međimurske i Varaždinske županije, a prijavili su se na poziv za subvencionirani prijevoz vlakom ili autobusom u akademskoj godini 2013./2014. karte će moći podići u svojim općinama ili gradovima. O točnom datumu i vremenu podizanja karata naknadno ćemo vas obavijestiti također putem ove web stranice.

 

Obavijest o načinu preuzimanju karata prijevoznika Autotrans d.o.o. Rijeka objavit ćemo sutra na web stranici Županije.

 

Studentima s područja Grada Čakovca karte će biti dostavljene poštom na kućnu adresu.

 

Studenti koji studiraju u Međimurskoj i Varaždinskoj županiji i kupuju mjesečne karte, a prijavili su se na poziv za subvencionirani prijevoz vlakom ili autobusom u akademskoj godini 2013./2014. prilikom kupnje mjesečne karte za autobus i vlak subvenciju ostvaruju od veljače s time da će prilikom kupnje karte u ožujku ista biti umanjena za 100,00 kn.

 

Studentima koji studiraju u inozemstvu naknada će se doznačiti na njihove žiro ili tekuće račune koje su prijavili u prijavnici.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content