Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Obavijesti za pripadnike postrojbe CZ Međimurske županije 1/2014

Datum objave: 4. veljače 2014.

1. DUZS ne izdaje nove Iskaznice pripadnika CZ do usvajanja novog Zakona o civilnoj zaštiti. Pripadnici postrojbe koji su predali svoje slike za iskaznice mogu iste podići na porti Županije u radno vrijeme.
-Svi pripadnici koji su predali svoje Vojne knjižice, sada iste mogu podići / s upisanim rasporedom u CZ/ na porti Županije u radno vrijeme.
2. Smotra i početno osposobljavanje Tima za spašavanje i vode, održati će se u veljači 2014.godine, na bazenima Grada Čakovca; a Tima za spašavanje iz ruševina u ožujku mjesecu. Točan datum i mjesto biti će ovdje objavljeni. U slučajevima ne podizanja naknadno će biti poslane poštom.
3. Tečaj pružanja prve pomoći, usmjeren na izvršavanje praktičnih postupaka pružanja prve pomoći kod velikog broja stradalih (katastrofe i velike nesreće), planiran je za period ožujak-travanj. Namijenjen je za pripadnike svih timova, na dragovoljnoj osnovi prijavljivanja, a traje 3 večeri po 3 radna sata, i u organizaciji je GD CK Čakovec.
Prijave pripadnika CZ za tečaj po objavi točnog termina i mjesta tečaja.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content