Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Održana prva redovna konferencija za novinare Međimurske županije

Datum objave: 31. siječnja 2014.

 1.a

Kako je i bilo najavljivano u petak, 31.01.2014., je u Maloj vijećnici Međimurske županije održana prva redovna konferencija za novinare koja je početkom godine bila obećana, a s ciljem redovitog, direktnog i pravovremenog informiranja medija i zainteresirane javnosti o svim događanjima u županiji.

 

Jedna od najistaknutijih tema je svakako bio osvrt župana Matije Posavca na predloženu reformu pravosuđa, kao prvi pisani dokument na tu temu na koju se, kako je rekao župan, mogao po prvi put i službeno očitovati, ali i teme vezane uz županijske financije, gospodarstvo, stanje u Županijskoj bolnici Čakovec, cestogradnji, postupcima legalizacije i projektima energetske učinkovitosti na području županije, o obrazovanju.

Zamjenica župana Sandra Herman je govorila o projektima u školstvu, te planiranim natječajima u turizmu i kulturi u Međimurskoj županiji.
Zamjenik župana Zoran Vidović se osvrnuo na uspješne projekte međimurskih poljoprivrednika kroz IPARD program, najavljivani program ruralnog razvoja s kojim će se krenuti u lipnju mjesecu ove godine te o brandiranju poljoprivrednih proizvoda i prednostima takvog planiranja i rada uopće.

 

Sve detaljno o izjavama možete pronaći u privitcima.

 

Gospodarstvo (PDF)

Cestogradnja (PDF)

Financije (PDF)

Obrazovanje (PDF)

Legalizacija i energetska učinkovitost (PDF)

Reforma pravosudnog sustava (PDF)

Stanje u županijskoj bolnici (PDF)

IPARD program u Međimurskoj županiji (PDF)

Program za ruralni razvoj (PDF)

Brandiranje proizvoda (PDF)

 

{gallery}2014_galerije/Siječanj_2014/press{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content