Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Poziv za iskaz interesa u sklopu programa održivog razvoja lokalne zajednice

Datum objave: 27. siječnja 2014.

MRRFEU 1

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je javni poziv na iskaz interesa za sufinanciranje projekata u 2014. godini putem Programa održivog razvoja lokalne zajednice u 2014. godini. Na taj način Ministarstvo nastavlja podupirati jedinice lokalne i regionalne samouprave čija je vrijednost indeksa razvijenosti ispod 100% prosjeka Republike Hrvatske, na ulaganja u infrastrukturu, gospodarstvo i razvoj.

 

Projekte mogu prijaviti jedinice lokane i regionalne samouprave čija je vrijednost indeksa razvijenosti ispod 100% ispod prosjeka Republike Hrvatske.

 

Minimalna vrijednost prijavljenih projekata je 50.000,00 kuna dok je najviša 2.000.000,00 kuna. Nositelj projekta je obvezan osigurati sufinanciranje u minimalnom iznosu, a omjer sufinanciranja ovisit će o skupini u koju je projekt razvrstan Odlukom o razvrstavanju jedinica lokalne i područne samouprave prema stupnju razvijenosti i to: 10% po projektu za nositelje iz 1. skupine, 15% za nositelje iz 2. skupine i 20% za nositelje iz 3. skupine.

Rok za podnošenje zahtjeva je 10. veljače 2014.

 

Više informacija možete pronaći na stranicama Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

 

 

Izvor i foto: Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

 

 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content