Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

2. informativna radionica - Shema dodjele bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu u Zagrebu

Datum objave: 7. siječnja 2014.

strukturni fondovi

 

Zbog velikog interesa za sudjelovanjem na prethodno održanoj informativnoj radionici, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije organizira 2. informativnu radionicu Shema dodjele bespovratnih sredstava za poslovnu infrastrukturu 13.1.2014. u Zagrebu.

Radionica se organizira s ciljem informiranja potencijalnih prijavitelja o osnovnim informacijama o natječaju, kriterijima prihvatljivosti, postupku procjene projektnih prijedloga te cjelokupnoj natječajnoj proceduri u okviru Operativnog programa Regionalna konkurentnost 2007.-2013., sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj (ERDF).

Ovaj natječaj se tematski nastavlja na prethodna tri natječaja provedena unutar prve prioritetne osi ''Unapređenje razvojnog potencijala slabije razvijenih područja'' IPA Operativnog programa Regionalna konkurentnost koji je Republici Hrvatskoj bio na raspolaganju do punopravnog članstva u Europskoj uniji, a radi se o prvom objavljenom natječaju koji se sufinancira iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u kojem su prihvatljivi projekti s područja cijele Hrvatske.

 

Mjesto održavanja: Grad Zagreb , Ministarstvo prometa, pomorstva i infrastrukture, Prisavlje 14, Zagreb

Više informacija…

 

Izvor: Strukturni fondovi 

 

Foto: Printscreen Strukturni fondovi

 

 

 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content