Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Najava natječaja „Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa“

Datum objave: 2. siječnja 2014.

Minpo1

Prilikom predstavljanja Javnog poziva na dostavu projektnih prijava „Povećanje gospodarske aktivnosti i konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva“ u Ministarstvu poduzetništva i obrta najavljeno je kako će u veljači ove godine biti raspisan natječaj za dodjelu bespovratnih potpora za ulaganja u informacijske i komunikacijske tehnologije radi poboljšanja poslovnih procesa malih i srednjih poduzetnika.

Ukupna vrijednost potpora bit će 25 milijuna kuna, najmanji iznos potpore bit će 150 tisuća kuna, a najveći 750 tisuća kuna.

 

Sredstva će se dodjeljivati s ciljem pružanja podrške malim i srednjim poduzećima u unaprjeđenju tržišne pozicije i povećanju konkurentnosti omogućavanjem razvoja inovativnih rješenja koja rješavaju specifične poslovne probleme kroz ulaganja u ICT radi integracije poslovnih funkcija, pojednostavljenja tijekova rada i poboljšanje interakcije s klijentima i dobavljačima.

Program će sufinancirati analizu postojećih poslovnih procesa, njihovu inovaciju i digitalizaciju, uključujući i troškove ICT hardvera i softvera.

 

Više informacija potražite a stranicama Ministarstva poduzetništva i obrta i portalu Strukturni fondovi.

 

Tekst i foto: Ministarstvo poduzetništva i obrta

 

 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content