Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Župan primio karatistice KK "Globus"

Datum objave: 27. prosinca 2013.

karatistice nas

Karate je među najtrofejnijim sportovima u Međimurju koji već dugi niz godina okuplja mnoštvo djece i mladih. Na posljednjem ekipnom Prvenstvu Hrvatske koje je u Zagrebu održano 15. prosinca, sudjelovala je ženska kadetska ekipa Karate kluba Globus uz Čakovca, ojačana karatisticama iz KK Nedelišće i KK Međimurje. Tamo su osvojile prvo mjesto, a ovaj petak primio ih je župan Međimurske županije Matija Posavec.

Na natjecanju u Zagrebu bile su Lucija Ružaj, Laura Rehak, Lucija Lesjak, Ana Ciglarić i Mateja Rumplin, a vodili su ih treneri Mladen Vizinger i Dejan Slukić. One su praćene roditeljima i trenerima u petak došle u Međimursku županiju teje to bila prilika da im se još jednom čestita na ovome sportskom uspjehu.

 

Kako je rekao župan Međimurske županije Matija Posavec, ovaj uspjeh karatistica dokaz je da se unatoč kriznim može studiozno raditi s mladima te postizati uspjehe, jučer na regionalnoj, danas na nacionalnoj, a sutra na međunarodnoj razini. Međimurska županija i dalje će nastaviti ulagati u sport jer osim učinaka na zdravlje i odgoj, on i pridonosi promociji Međimurja, rekao je župan Posavec.

{gallery}2013galerije/Prosinac_2013/Karatistice{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content