Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

"Peci i pomozi" - humanitarna akcija namijenjena azilima za životinje

Datum objave: 13. prosinca 2013.

ana nas

U petak je u prostorima Međimurske županije predstavljena akcija pod nazivom "Peci i pomozi". Zadnjeg predbožićnog vikenda u središtu Čakovca u zamjenu za humanitarni prilog dijelit će se kolači, a prikupljena sredstva namijenjena su za pomoć Udrugama za pomoć životinjama "Sklonište dobrote" i "Prijatelji životinja".

Kako je na konferenciji za novinare rekla autorica projekta Ana Ude, na ideju je došla nakon završetka snimanja tv-showa koji se trenutno prikazuje na RTL televiziji. U subotu 21. prosinca u građani koji se zateknu u središtu grada moći će dati dobrovoljni prilog. U akciji će sudjelovati i sudionici showa, mnoge osobe iz javnog života Čakovca, kao i kumovi akcije - Filip Ude i Bojan Jambrošić. Kolači će se preći prema osobnim receptima sudionika showa, a moći će saznati i poneku kulinarsku tajnu.

 

Akciju podržava i Grad Čakovec i Međimurska županija, Zamjenik župana Zoran Vidović naglasio je da se Županija često uključuje u razne humanitarne akcije te potpomaže udruge civilnog društva. Ova hvalevrijedna akcija, rekao je, sigurno će u ove predblagdanske dane ljude dovesti u središte grada, a sredstva koja prikupe mnogo će značiti udrugama koje se bave zaštitom životinja.

 

Zamjenik gradonačelnika Grada Čakovec Romano Bogdan rekao je da je Čakovec dao na korištenje drveni kisok te osigurao strujni priključak.

{gallery}2013galerije/Prosinac_2013/Ana{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content