Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Akcijski planovi Ministarstva turizma

Datum objave: 11. prosinca 2013.

OBAVIJESTI 2011

Ministarstvo turizma predstavilo je nacrte akcijskih planova za „Nacionalni program razvoja malog i srednjeg poduzetništva“, „Nacionalni program unaprjeđenja obiteljskog smještaja“, „Nacionalni program unaprjeđenja ponude malih i obiteljskih hotela“, „Nacionalni program razvoja kongresne ponude“, „Nacionalni program razvoja socijalnog turizma“ i „Program jačanja konkurentnosti ljudskih potencijala u turizmu“.

Ministarstvo intenzivno radi na primjeni Strategije razvoja hrvatskog turizma do 2020. godine, koju je u travnju usvojio Hrvatski sabor. Od 26 mjera turističke politike koje je definirala Strategija, započela je primjena 18 mjera. Akcijski planovi dat će detaljne smjernice i konkretne aktivnosti kako ostvariti ciljeve zadane u Strategiji turizma, te kao takvi bit će podloga za pripremanje projekata koji će biti financirani iz EU fondova.
Dovršetak predstavljenih dokumenata i njihovo završno predstavljanje planira tijekom prvog kvartala 2014. godine, te da slijedi izrada novih akcijskih planova sukladno Strategiji razvoja turizma. Predstavljeni akcijski planovi objavljeni su na službenim stranicama Ministarstva turizma i Instituta za turizam, a svi zainteresirani do 11. prosinca imaju mogućnost uključiti se u raspravu o pojedinom dokumentu.
Navedene dokumente možete skinuti klikom na ovaj LINK.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content