Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Postanite najbolji mladi poljoprivrednik u EU

Datum objave: 9. prosinca 2013.

poljoprivredniciDubravka Šuica otvorila je natječaj za mlade poljoprivrednike koji imaju jedinstvenu priliku osvojiti novčane nagrade u vrijednosti do 10 000 €. Mladi do 40 godina koji se bave stočarstvom, ratarstvom, vinarstvom, vinogradarstvom i ribarstvom mogu iskoristiti priliku i prijaviti se na natječaj za najboljeg mladog poljoprivrednika u EU.

U Europskom parlamentu će se 28. i 29. siječnja 2014. održati 2. Kongres mladih poljoprivrednika Europske unije. Svrha konferencije je pružiti potporu mladim europskim poljoprivrednicima, njihovo povezivanje i predstavljanje najuspješnijih projekata pred više od 400 mladih poljoprivrednika iz EU.

Prvi put i mladi hrvatski ribari i poljoprivrednici će imati priliku natjecati se za najboljeg poljoprivrednika EU, a njih 10 iz svih krajeva Hrvatske sudjelovati će na završnoj svečanosti u Europskom parlamentu.

Nagrade su slijedeće:
o    Najbolji mladi poljoprivrednik u EU – 10 000€
o    Najinovativniji mladi poljoprivrednik u EU – 7 500€
o    Najodrživiji projekt mladog poljoprivrednika u EU – 7 500€

Pobjednik će predstavljati Hrvatsku te će se natjecati za titulu najboljeg mladog poljoprivrednika u Europskoj uniji na svečanosti u Europskom parlamentu 29. Siječnja 2014.godine.

Natječaj je otvoren do 03. siječnja 2014.godine, a prijave se trebaju slati na dubravka.suica@europarl.europa.eu

Više informacija možete pronaći na internet stranicama Dubravke Šuice.

Izvor i foto: Dubravka Šuica

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content