Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Javni poziv Ministarstva gospodarstva iz programa „Razvoj energetskog sustava - Program poticanja razvoj energetskog sustava za 2013. godinu“

Datum objave: 9. prosinca 2013.

MingospMinistarstvo gospodarstva objavilo je dva otvorena javna poziva za dodjelu potpora iz programa Razvoj energetskog sustava - Program poticanja razvoj energetskog sustava za 2013. godinu.

Ministarstvo će dodijeliti potpore za MJERU A: Državne potpore za energetsku učinkovitost i obnovljive izvore energije aktivnost  A1: Potpore za energetsku učinkovitost -pomoći unutar općeg proračuna i Potpore za energetsku učinkovitost -donacije neprofitnim organizacijama.

Prioritet javnog poziva za aktivnost Potpore za energetsku učinkovitost -pomoći unutar općeg proračuna je da se kroz pomoć proračunima jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, odnosno proračunskim korisnicima JLP(R)S-e potakne korištenje i razvoj energetske učinkovitosti i korištenje obnovljivih izvora energije. Dok je prioritet javnog poziva za aktivnost Potpore za energetsku učinkovitost -donacije neprofitnim organizacijama poticanje korištenja i razvoja energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije kroz donaciju neprofitnim organizacijama i subjektima.  

Najveći iznos potpore može iznositi 200.000,00 kuna. Od ukupno prihvatljivih troškova može se odobriti najviše 75% prihvatljivih troškova. Dodijeljena sredstva predstavljat će iznos od 75% sredstava koje će podnositelj prijave morati opravdati u 100% iznosu.

Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava.

Više informacija možete pronaći na stranicama Ministarstva gospodarstva.

Izvor: Ministarstvo gospodarstva

Foto (screenshot): Ministarstvo gospodarstva

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content