Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Humanitarna akcija prikupljanja hrane 2. – 6.12. 2013.

Datum objave: 29. studenoga 2013.

web

Međimurska županija će provesti humanitarnu akciju prikupljanja namirnica za potrebite pojedince i obitelji pod nazivom „I tvoje malo nekom puno znači“. Akcija će se održati u razdoblju od 2. – 6. prosinca 2013. godine (ponedjeljak – petak). U prostorima zgrade Međimurske županije bit će organiziran centar za prikupljanje te će djelatnici, u okviru svojih mogućnosti, donirati neku od namirnica.

 

Poučeni jako dobrom suradnjom s OŠ Draškovec, II. osnovnom školom Čakovec i OŠ Donji Kraljevec, koje su upravo na ovaj način doprinijele našim prethodnim akcijama prikupljanja namirnica po trgovačkim centrima, pozvali smo i sve osnovne i srednje škole Međimurske županije da se uključe.

Pozivamo i sve institucije ukoliko se žele priključiti akciji da mogu donirati neke od trajnih namirnica i donijeti ih na sabirno mjesto u zgradi Međimurske županije.

Dokažimo da, i u ovim teškim vremenima, imamo veliko srce i rado pomažemo onima kojima je to najpotrebnije. Sigurni smo da ćemo ovom akcijom postići odlične rezultate i svi zajedno nadolazeće božićne i novogodišnje blagdane provesti u sretnijem ozračju.

 

Letak print 2

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content