Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Postani Najvolonter u 2013.!

Datum objave: 13. studenoga 2013.

naj volonterka2Pozivamo sve organizatore volontiranja da prijave volontere koji nesebično poklanjaju svoje vrijeme, vještine i entuzijazam kako bi pomogli pojedincima i cjelokupnoj zajednici, za nagradu Najvolonter u 2013. godini!

 

 

Nagradu „Najvolonter“ dodjeljuje Međimurska županija za individualni volonterski doprinos kojeg volonteri daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života na području Međimurja.

 

Prijaviti se mogu osobe starije od 15 godina koje volontiraju u organizacijama koje organiziraju volontiranje (udruge, zaklade, fundacije, ustanove i druge neprofitne pravne osobe, te državna tijela i jedinice lokalne i regionalne samouprave).

 

Proglašenje najvolontera/ke i dodjele nagrade održati će se u prosincu 2013. povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera.

 

Važno je napomenuti da ćemo nagraditi i odati priznanje dosadašnjem trudu i svim ostalim prijavljenim volonterima jer iako je osjećaj pomaganja drugima dovoljna nagrada svakom volonteru, ovim priznanjima želimo podići javnu svijest o vrijednosti i važnosti volonterstva.

 

Tekst natječaja i prijavni obrazac mogu se pronaći na Internet stranici Međimurske županije www.medjimurska-zupanija.hr/pozivi.

 

Natječaj je otvoren do 22. studenog 2013.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content