Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Novi portal o strukturnim fondovima

Datum objave: 8. studenoga 2013.

strukturni fondovi portalMinistarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije pokrenulo je novi portal www.strukturnifondovi.hr na kojem zainteresirani mogu doći do svih informacija o EU fondovima.

Nakon pristupanja u EU Hrvatskoj je omogućeno financiranje iz europskih strukturnih i investicijskih fondova u skladu s programskim okvirom za razdoblje 2014. – 2020. U ovaj Vladin projekt uključena su i druga ministarstva i institucije u sustavu upravljanja i provedbe EU fondova. Trenutno je u bazi podataka tristotinjak projekata, 29 natječaja od kojih su četiri otvorena, 17 zatvorenih i u najavi njih 8, te 57 nadolazećih edukativnih događanja.

Stranica sadrži pregled natječaja, vodič kako do EU fondova te edukativni kutak s prikazom svih edukacija koje organiziraju državna i javna tijela te regionalne razvojne agencije. Na istoj se nalaze i sve informacije o strukturnim i Kohezijskom fondu, najčešća pitanja, vijesti i primjeri uspješnih projekata.

Više informacija možete pronaći na portalu www.strukturnifondovi.hr.

 

Izvor: Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske Unije
Foto: Printscreen Strukturni fondovi

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content