Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Zamjenica župana čitala čakovečkim osnovcima

Datum objave: 5. studenoga 2013.

Citanje nas

Povodom Mjeseca hrvatske knjige, koji se ove godine održao pod mtom "Tko čita ne skita", zamjenica župana Međimurske županije Sandra Herman, u čakovečkoj knjižnici i čitaonici "Nikola Zrinski", čitala je učenicima drugog razreda 2. osnovne škole Čakovec.

 

Mjesec hrvatske knjige traje od 15. listopada do 15. studenog, a cilj mu je poticati čitanje i ljubav prema knjigama. Danas se sve rjeđe poseže za knjigom kao izvorom znanja, ali i zabave, pa je izuzetno bitno kod najmlađih stvoriti i njegovati naviku čitanja knjiga. Upravo su se zato u ove godine, u ovu akciju uključivale i brojne javne osobe.

 

Zamjenica župana Sandra Herman kako je sama rekla s osnovnoškolcima je provela ugodnih sat vremena, čitajući im legendu o nastanku jeseni Košuta Jesen. Kao osoba koja je godinama radila u obrazovnom sustavu, znam koliko je važno kod učenika stvarati čitalačke navike. Znanje koje mogu steći čitanjem neprocjenjivo je te će im sigurno pomoći u daljnjem obrazovanju i postizanju životnih ciljeva, rekla je zamjenica Herman.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content