Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Kako do učinkovitih izravnih stranih ulaganja do 2020?

Datum objave: 5. studenoga 2013.

marstrat nas

U utorak je u Velikoj vijećnici Međimurske županije održanopredstavljanje Marketinške strategije za privlačenje izravnih stranih ulaganja u Međimursku županiju, zajedno s prvom radionicom za jačanje kapaciteta lokalnih stručnjaka za odnose s ulagačima.

 

Projekt je financiran iz prekograničnog projekta INVESTrategy, čiji je nositelj Regionalna razvojna agencija Međimurje REDEA d.o.o.

 

Događanje je otvorio župan Međimurske županije Matija Posavec naglasivši važnost sustavnog i strateškog pristupa izravnim stranim ulaganjima te njihovog potencijalnog doprinosa razvoju Međimurja. Budući da su sudionici bili predstavnici jedinica lokalne samouprave, istaknuo je nužnost suradnje, te zajedničkog proaktivnog pristupa ulagačima kojima treba prenijeti poruku o potencijalima Međimurja kako bismo se pozicionirali kao odredište prijateljski nastrojeno prema ulagačima.

{gallery}2013galerije/Studeni_2013/Marstrat{/gallery}

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content