Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Otvoreno javno savjetovanje za sektor civilnog društva o prioritetima financiranja iz strukturnih fondova u programskom razdoblju 2014. – 2020.

Datum objave: 29. listopada 2013.

indeksirajUred Vlade Republike Hrvatske za udruge otvara javno savjetovanje o prioritetima financiranja iz strukturnih fondova u programskom razdoblju 2014. – 2020.

 

U dosadašnjem procesu programiranja definirani su prioriteti financiranja i njihovi specifični ciljevi. U okviru svakog specifičnog cilja financirat će se veći broj aktivnosti čijom provedbom će se pridonijeti ostvarenju postavljenog cilja. Svrha ovog savjetovanja je da organizacije civilnog društva identificiraju aktivnosti iz svog područja djelovanja koje pripadaju pod određeni definirani prioritet /cilj tematskih ciljeva, a koje smatraju potrebnim financirati iz strukturnih fondova u idućem programskom razdoblju.

Internetsko javno savjetovanje otvoreno je do 6. studenoga 2013. godine, a svi zainteresirani mogu slati svoje primjedbe i komentare na dokument za savjetovanje putem priloženog obrasca.

Više informacija možete pronaći na stranicama Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge.

Izvor: Ured Vlade Republike Hrvatske za udruge

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content